Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ευρω-ψηφοδελτιο







Πιστοί μου, τέκνα μου, αγαπημένα μου παιδιά.


Μετά από ώριμη κλήρωση και γνήσια αποδοτικό κνησμό των βουβώνων μας, για να μην αναφέρω το τι φάγαμε και ήπιαμε το Σάββατο το βράδυ (στην ιδιόκτητη έπαυλη Προφήτη εορτάσθηκε η μνήμη της Οσίας Παντσέτας της Παπρικοφορούσας), (άσε που βρήκαμε και μπύρες από το HB και λιώσαμε στη Dunkel..) αποφασίσαμε να κατέβουμε και εμείς στις εκλογές. Ο λόγος είναι πιο απλός και από τα θέματα των πανελληνίων, τα οποία τα λύνει ανήλικος λεμούριος χωρίς καν να πιάσει στυλό :
Δεν είμαστε οι χειρότεροι.

Όταν κατεβάζουν υποψήφιο ένα φτωχόπαιδο με προβλήματα νοητικής στέρησης οι Πάνιες και οι Καρβέλες και κανείς δεν τους αρπάει από το μαλλί να τους πετάξει στην ψειρού, νομίζουμε ότι εμείς είμαστε πραγματικά φάρος Μπολιτιζμού και Αγκξιομπρέπειας.
Έχουμε τους τρεις πρώτοι υποψήφιοι έτοιμοι. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο Ευρωμπζηφοδέλτιο ας θέσει εαυτόν εις τη διάθεσή μας.
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.



Το ψηφοδέλτιό μας είναι πλήρες, εξαιρετικό και αρωματικό. Επίσης διαβεβαιωνουμε τους ψηφοφόρους μας πως ελάχιστοι εκ των υποψηφίων γνωρίζουν πως είναι υποψήφιοι και αυτό είναι δέσμευση!!


ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΑ, πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

UPDATE : ΕΜΑΘΑ ΧΤΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΨΗΦΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ! ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΕ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΕΚΛΑΣΑ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΥΓΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ. ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΚΥΡΟ!
ΕΥΧΑΡΙΣΘΩΜΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΟΜΕΘΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝ.


Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Θα φάμε καλά πάλι

Aγαπητοί μας πιστοί, εκλεκτοί μας συνδαιτημόνες, χτες βράδυ με ήρθε εκλεκτή ιδέα για τη συνέχεια και διαφήμιση του σεπτού τούτου ιστοτόπου..

Θα μαζέψω σε ένα μίνι βιβλιαράκι ένα μάτσο εκλεκτές και μερακλίδικες συνταγές, οι οποίες θα είναι φυσικά γραμμένες με το ανάλογο ύφος και διανθισμένες με παραβολές και ιστοριούλες του Μέγα Σουβλακέα.
Ήδη μετά από ένα τεταρτάκι σκέψης έχω ένα προσχέδιο στο ξεράδι μου, με καμιά 50αριά συνταγές, χωρισμένες σε σχετικές κατηγορίες. Σχάρα, σούβλα, ξυλόφουρνο, θράκα, συνοδευτικά, κλπ κλπ κλπ.
Αυτό που θα ζητούσα από σας είναι να μας στέλνετε στο μαιλ μου (estarinakis στο yahoo στο gr) ή στου Zaphod (Ι_like_sailorz στο hotmail.com) (οκ όχι, zaphod στο mail gr) αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και σχετικά ασυνήθιστο σχαροσουβλοτέτοιο π.χ που κάνετε στον τόπο καταγωγής σας. (π.χ τις κρητικές ομαθιές, τέτοια πράματα). Ή και καμιά γενική ιδέα και πρόταση.
Το υπερκείμενο αυτό αρχικά θα μοιραστεί στους πιστούς σχεδόν δωρεάν, και μόλις έχουμε μια καλή καταναλωτική βάση και χτυπάμε καλό market share (τι, μόνο από τα άλλα δόγματα νομίζετε ότι σκαμπάζουν από οικονομικά και μαρκετινγκ; εμείς τι κάνουμε; ξυλόπροκες;)
θα το εκδώσουμε και θα αρχίσουμε να το πουλάμε σε ελλεεινά ληστρική τιμή γιατί εχει ανάγκες το ιερατείο.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Αποδείξεις Περί Υπάρξεως

Επειδή πολλοί τριγύρω μιλάνε για "εξ αποκαλύψεως" αποδείξεις περί υπάρξεως διάφορων "θεών", κάτι ερασιτέχνες που υποστηρίζουν κάτι απάλευτες θεωρίες για το Θεό του Μεσολόβιου διαστήματος, το Θεό της Μητροβαλβιδικής Αναρρόφησης και κάτι άλλα τέτοια χαζά, εγώ, ο προφήτης, αλλά και μέγιστος επιστήμων της επιστημονικής ερευνητικής ομάδος του Ναού του Μεγάλου Σουβλακέος (σούβλησον) παρουσιάζω σήμερα με μερικά απλά γραφήματα το ΓΙΑΤΙ και το ΠΩΣ αποδεικνύεται πως ο Μέγας Σουβλακεύς είναι ήταν και μάλλον θα είναι μια από τις επικρατέστερες ανερχόμενες θεότητες στην παγκόσμια θρησκειολογική κονίστρα.

Σηκωθείτε από καναπέδες, από σκαμπά, από καρέκλες, από νεροστρώματα, από γιογιό, από μασαζοκαρέκλες, από το απαυτό του γκόμενού σας, από το πλαστικό απαυτό που αγοράσατε προχτές (ω ναι ΚΑΙ αυτό το ξέρουμε) και καθίστε να ξεστραβωθείτε.


Γράφημα Πρώτον και κυριότερον - Το αίνιγμα της Ζωής, του Σύμπαντος και των Πάντων

Η ουράνια Σοφία του μέγα Σουβλακέα. Είναι ένας κύκλος -ο μπλε- (πιττοειδής καμπύλη επί το επιστημονικότερο) ο οποίος περιλαμβάνει τα πάντα. Τα πάντα περιλαμβάνονται εντός των διαστημάτων [-2,2] σε έκαστον άξονα. Ούτο συμβαίνει γιατί 2 είναι οι λόγοι και 2 οι αιτίες για τα πάντα : Η ΠΕΙΝΑ που οδηγεί στη ΔΡΑΣΗ .
Εντός του κύκλου περιστρέφονται αγχούμενα να τοποθετηθούν διάφορα υλικά γέμισης, εδώ βλέπουμε χαρακτηριστικά την κεμπαποειδή καμπύλη, με μπλε και καφέ. Παρατηρήστε πως η απέραντη Σοφία, έχει δώσει τόσο τέλειο σχήμα στην πιττοειδή, που σε όποιον άξονα και να τοποθετήσεις την κεμπαποειδή, θα μπορείς να ΤΥΛΙΞΕΙΣ και μασαμπουκώσεις χωρίς πρόβλημα.
Η μικρή πιττοειδής στο κέντρο αναπαριστά την ολοκλήρωση, την αρμονία και την τάξη. Αναπαριστά τη ΔΡΑΣΗ που ενώ είσαι στο [-1,1] και αισθάνεσαι μισός και άδειος καταλήγει στην ΑΠΟΛΑΥΣΗ, στο μεγάλο κύκλο του Σουβλακέα.

Γράφημα δεύτερο - Πώληση Σουβλακιών κατά κεφαλήν από το 1650 μέχρι το 2009
Βλέπουμε μια κανονική σχετικά κατανομή στις πωλήσεις στην αρχή, μέχρι και το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο (το σημείο καμπής που αρχίζει η κατηφόρα). Απο κει και μετά οι πωλήσεις πέφτουν για μερικά χρόνια. Αιτία είναι το κατοχικό σύνδρομο των μαμάδων που τις οδήγησε στο να στουμπώνουν τα καμάρια τους με ό,τι βρουν μπροστά τους, οδηγώντας τα έτσι στην παχυσαρκία την οκνηρότητα και το ιεραποστολικό μόνο σεξ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να το ρίχνουν στις δίαιτες και στις μαλακίες για να αποβάλλουν τα περιττά τους κιλά, και μην ακούτε τους παπάρες κομμουνιστάς που λένε για πείνες και κακουχίες, αυτά είναι μπολσεβικική προπαγάνδα. Αυτό μέχρι τη μεταπολίτευση. Μετά βλέπουμε μια άνοδο, καθώς η ΠΕΙΝΑ όπως είπαμε είναι κίνητρο για ΔΡΑΣΗ οπότε και τσουυυυυυυυυυυπ, ανεβαίνει και καβατζώνει νέα επίπεδα η κατανάλωση σουβλακιού, μετά πίττας ή άνευ. Τώρα τελευταία έχουμε μια μικρή πτώση επειδή καλοκαιριάζει και οι πατζόλες θέλουν να χάσουν 1 κιλάκι πριν το καλοκαίρι αλλά οκ αν είναι σαν αυτά που τους μένουν, καλύτερα να το χάσουν.

Γράφημα Τρίτον - Ο Επουράνιος υπερβατικός Γύρος

Κοιτάτε κομψότητα, κοιτάτε χάρη, κοιτάτε.. κοιτάτε δηλαδή, κοιτάτε!! Ο Επουράνιος Υπερβατικός Γύρος λεπτός στη Μέση, παχύς στις άκρες. Δύο μεγάλα, τεράστια κοψίδια από το τρυφερότερο κρέας συναντώνται και ακουμπούν σε ένα ακριβώς σημείο, περιδινιζόμενα γύρω από την αιώνια Σούβλα. Και όλα αυτά... με μαθηματικές αποδείξεις, όχι έτσι, τυχαία..


Και τώρα... η υπέρτατη απόδειξη..
Όσο περισσότεροι γινόμαστε, όσο περισσότερο ΤΟΝ λατρεύουμε, τόσο περισσότερο καλό κάνουμε στην υγεία μας. Τι να εξηγήσω εδώ πέρα; Ξεκινώντας από μέση χοληστερίνη 180 με 0 πιστούς, κοιτάτε που φτάνουμε όσο αυξανόμεθα.





ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΑΓΩΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Αγγελία

Ζητείται ιδέα για καλοκαιρινό σουβλακιστικό μπλουζάκι. Οι λόγοι πασιφανείς:

  1. Όλες οι άλλες θρησκείες έχουν κάποιο γνώρισμα μεταξύ των πιστών είτε μέσω γούρικων χαϊμαλιών κτλ είτε επειδή κόβουν κομμάτι της τσουτσούνας τους για να γνωρίζονται μεταξύ τους, αν και κατά κανόνα οι τσουτσουνοκομμένοι ντρέπονται να το δείξουν (φαντάζομαι πως θα γνωρίζονται λέγοντας πως είναι τσουτσουνοκομμένοι)
  2. Πλησιάζει καλοκαίρι και ένα cool t-shirt-ιδιον δεν μας χαλάει για να δείξουμε τι ατομάρες είμαστε
  3. Πρέπει σιγά σιγά η Εκκλησία του Σουβλακέα του Μέγιστου να ακολουθήσει την mainstream οδο και να βγάλει και αυτή κανένα φράγκο το οποίο βεβαίως βεβαίως θα διαχειρίζομαι εγώ!

Ζητούμε ιδεες λοιπόν!!